اخبار مراکز و احدها
1398/10/26 پنجشنبه
به منظور بررسی روند برگزاری امتحانات:
مسئولین دانشگاه پیام نور استان از حوزه امتحانی دانشگاه پیام نور واحد سی سخت و مارگون بازدید نمودند.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  دکتر جمالی معاون دانشگاه پیام نوراستان ، به همراه  دکتر شاکری مدیر نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نوراستان و ودکتر رحیمی کیا از اعضای هیات علمی دانشگاه،  با حضور در دانشگاه پیام نور واحد سی سخت و مارگون  از حوزه امتحانی، امتحانات  نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 این دو  واحد بازدید نمودند. دراین بازدید رئیس دانشگاه پیام نور واحد مارگون  و سی سخت به ارائه توضیحاتی درخصوص چگونگی برگزاری امتحانات و مهمترین مسائل و مشکلات در این خصوص  پرداخت. سپس بازدید کنندگان از بخش های مختلف حوزه امتحانی بازدید و ضمن تاکید بر حساسیت و اهمیت امتحانات وتوجه ویژه رئیس و سایر کارکنان به این امر  از زحمات آنان تقدیر و تشکر نمودند.