اخبار مراکز و احدها
1398/8/23 پنجشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور واحد دهدشت درجشن معارفه دانشجویان نوورود این دانشگاه :
1000دانشجو در 30کد رشته تحصیلی در این دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان،  با حضور مدیران ستادی دانشگاه پیام نوراستان،  رئیس وکارکنان دانشگاه پیام نوردهدشت و مسئولین شهرستان کهگیلویه،  جشن معارفه دانشجویان نوورود دانشگاه پیام نور واحد دهدشت برگزارگردید. دراین برنامه ابتدا رئیس دانشگاه پیام نور واحد دهدشت در سخنانی ضمن تبریک هفته وحدت، دلیل تاخیر در برگزاری این برنامه را ایام محرم وصفرذکر نمود وگفت در سال تحصیلی جدید قریب به 270نفر دانشجو در این واحد پذیرفته شدند. سید حسین گنجی پور گفت تعداد 1000نفر دانشجو در 30کد رشته در این واحد مشغول به تحصیل می باشند و تمام تلاش بنده و همکاران این است که خدمات قابل قبولی به دانشجویان عزیز ارائه دهیم، که ان شاء الله با خاطرات خوبی از این دانشگاه فارغ التحصیل شوند. سپس مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نوراستان در سخنانی، ضمن تقدیر وتشکر از مسئولین دانشگاه پیام نور واحد دهدشت به خاطر برگزاری این  برنامه، به فعالیتهای حوزه فرهنگی دانشگاه اشاره نمود وخواهان استقبال بیش از پیش دانشجویان از این برنامه شد. دکتر فرود شجاعی پورگفت با اقدامات خوب مسئولین سازمان مرکزی دانشگاه، و انعقاد تفاهم نامه هایی که با بانک های انصار و قرض الحسنه مهر داشتند، وباعنایت به وامهای صندوق رفاه دانشجویی و بنیاد علوی هیچ دانشجویی در دانشگاه پیام نور دغدغه شهریه را نخواهد داشت.  مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نوراستان به مسابقات مختلف  ورزشی- علمی قرآنی و... که  در رشته های مختلف  درسطح ملی توسط دانشگاه برگزار می گردد، اشاره نمود واز دانشجویان درخواست نمود از این مسابقات استقبال بیشتری نمایند. گفتنی است در این جشن  علاوه بر اجرای برنامه های شاد از دانشجویان برتر دربخش های مختلف تجلیل به عمل آمد.