فرهنگی و دانشجویی
1402/10/20 چهارشنبه
🔻برگزاری یادواره شهدای حادثه تروریستی کرمان و شهدای دانشجو در دانشگاه پیام نور واحد مارگون.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان، به مناسبت شهادت جمعی از هموطنان و زائران مرقد مطهر سردار مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای روز دانشجو با حضور امام جمعه محترم شهر مارگون، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان، مسئولین شهرستانی و دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد مارگون و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین هاشمی پور نماینده محترم دفتر نهاد رهبری درمصلی شهر مارگون برگزار شد

💠درابتدای این مراسم معنوی رئیس دانشگاه پیام نور واحد مارگون جناب آقای جاودان خرد، ضمن خیر مقدم به دانشجویان و حاضرین در جلسه، از همکاری صمیمانه و اقدامات خیرخواهانه امام جمعه معزز شهرمارگون، و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان، در راستای کمک به دانشگاه و ایجاد بسترهای لازم در توسعه و تعالی علم در این شهرستان تقدیر و تشکر کردند.

💠سپس حجت الاسلام والمسلمین هاشمی پور نماینده محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، بعنوان سخنران جلسه با محکوم کردن حادثه تروریستی کرمان توسط منافقان کوردل وگرامی داشت یاد وخاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس ومدافع حرم وشهدای دانشجو به ایراد سخنرانی  پرداخت.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🗓سه شنبه ۱۹ دیماه ۱۴٠۲