فرهنگی و دانشجویی
1402/10/6 چهارشنبه

بازرسی-نظارت- دقیق- رصد- مستمر️

🔹بازید ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان از روند برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال جاری در دانشگاه پیام نور مرکز یاسوج.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، جناب آقای دکتر ارسلان بی نیاز ریاست محترم استان با همراهی جناب آقای شاکری معاونت محترم آموزشی و پژوهشی استان از روند برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال جاری مرکز یاسوج بازدید کردند.

در این بازدید جناب آقای دکتر بی نیاز ضمن گفتگو با دانشجویان و کارکنان در سالن ها و سایت های برگزاری امتحانات، از بخش های مختلف دانشگاه سرکشی و آنها را مورد بررسی قرار دادند و در پایان از زحمات همه کارکنان و عوامل برگزار کننده امتحانات تشکر و قدردانی کردند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🗓 سه شنبه ۵ دیماه ۱۴۰۲