فرهنگی و دانشجویی
1402/9/16 پنجشنبه
🔻پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت روز دانشجو

🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر ارسلان بی نیاز ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان با صدور پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.

🔹 متن پیام ایشان بدین شرح است:

«بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»

🔶۱۶ آذر، فرصتی ارزشمندی برای بازنگری هویت تاریخی، ملی و دینی دانشجویان ایران اسلامی است. بی شک حماسه ضد استبدادی ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲، در تاریخ ایران نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند،این روز فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت دانشجویانی که همواره نقش فعال و موثری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت‌های آن داشته‌اند.

❇️ اینجانب به نمایندگی از اعضای محترم هیئت‌رئیسه، اساتید گرامی و یاوران علمی دانشگاه پیام نور استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه ۱۶ آذر، روز دانشجو را تبریک گفته و از خداوند منان توفیقات روزافزون شما را در عرصه کسب دانش و معرفت خواهان و خواستارم.

◾️در پایان، این ایام که مصادف با ایام شهادت بانوی دوسرا فاطمه صدیقه شده را ارج نهاده، تعالی و حکمرانی علم را برای همگان مسئلت دارم.

ارسلان بی نیاز
رئیس دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه وبویراحمد         ۱