آموزش
1402/10/10 یکشنبه

. 🔺حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه وبویراحمد در مراسم گرامیداشت حماسه یوم‌الله 9 دی در شهر یاسوج

🔶جامعه دانشگاهي دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه وبویراحمد با حضور گسترده خود در مراسم گراميداشت حماسه يوم‌الله 9 دی در شهر یاسوج، همراه ساير مردم، بار ديگر با آرمان‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي تجديد پيمان کردند.

🔷به گزارش روابط عمومي دانشگاه پیام نور، ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان، مسئول محترم دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، اساتيد و کارکنان دانشگاه، همگام با ديگر آحاد مردم، در تجمع بزرگ گراميداشت حماسه يوم‌الله 9 دی، که صبح امروز در مصلی شهر یاسوج برگزار شد، شرکت کردند و با سر دادن شعارهای عليه آمريکا، اسرائيل و منافقين، ضمن اعلام انزجار از استکبار جهانی و ايادی آنها، بار ديگر با آرمان‌های امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری مدظله‌العالی و انقلاب اسلامی تجديد بيعت کردند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🗓شنبه ۹دی ۱۴٠۲